Sistem ESP za poslovni uspeh

Carlos Castaneda, Druga Resničnost
Druga resničnost
12 oktobra, 2023
José Silva Prepričljive zamisli
Prepričljive zamisli
24 oktobra, 2023
Show all

Sistem ESP za poslovni uspeh

Spletna cena: 31,50 EUR

Redna cena: 35,00 EUR

Avtor: José Silva, K. Sandusky, E. Bernd

ISBN: 978-961-7060-94-2

Založba: Chiara
Leto izdaje: 2023
Vezava: broširano
Format: 15 x 21 cm
Obseg: 332 strani

Na zalogi

Opis
Silva UltraMind – Sistem ESP za poslovni uspeh

S pomočjo knjige se lahko podjetniki in vsi, ki želijo povečati svoj poslovni uspeh, naučijo metode UltraMind ESP, ki jo je v desetletjih raziskav razvil José Silva. Njegova navodila za miselno projekcijo so v tej knjigi prvič na voljo v pisni obliki, zaradi česar se boste metode, ki spodbuja etične in uspešne poslovne prakse, naučili lažje kot kdajkoli prej.

Njegova metoda UltraMind ESP je pomagala neštetim posameznikom, da so dosegli svoj uspeh in zgradili lastna podjetja. Knjiga priča o avtorjevih življenjskih izkušnjah in pionirskih raziskavah ter zagotavlja neprecenljivo podporo in smernice podjetnikom po vsem svetu. Metoda UltraMind ESP je namreč močno orodje, ki lahko pomaga sprostiti poslovni potencial in povečati vodstvene sposobnosti, tako pri sebi kot pri drugih.

O avtorju

José Silva (1914–1999, Teksas, ZDA) je bil serviser elektronskih aparatov in se zanimal tudi za psihologijo z namenom, da bi pomagal svojim otrokom izboljšati učne sposobnosti in šolski uspeh. Leta 1944 je Silva začel razvijati svojo metodo, znano kot Silva Mind Control. Najprej jo je preizkušal na družinskih članih in prijateljih, nato jo je začel v šestdesetih letih prejšnjega stoletja uporabljati kot priznano metodo.  S pionirskimi raziskavami  je ustvaril zanesljive tehnike za premagovanje stisk, pridobivanje samozaupanja, izničenje strahu in fobij, izboljšanje komuniciranja ter sposobnosti za povezovalno vodenje sebe in drugih.

José Silva je zagovarjal namen življenja s stališči,  da rešujemo težave, lajšamo trpljenje, izboljšujemo življenjske razmere na planetu zase in za vse druge zato, da  zanamcem zapustimo boljši svet.

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Moč vaše podzavesti

    Spletna cena: 20,00 EUR
  • Prepričljive zamisli

    Spletna cena: 22,00 EUR
  • Izberite uspeh

    Spletna cena: 24,60 EUR