Izberite uspeh

José Silva Prepričljive zamisli
Prepričljive zamisli
24 oktobra, 2023
Snježana Banović, Kronika sretnih trenutaka, Odlomci iz ludih osamdesetih
Kronika sretnih trenutaka
24 oktobra, 2023
Show all

Izberite uspeh

Spletna cena: 24,60 EUR

Redna cena: 24,60 EUR

Avtor: José Silva, E. Bernd

ISBN: 978-961-7060-09-1

Založba: Chiara
Leto izdaje: 2023
Vezava: broširano
Format: 15 x 21 cm
Obseg: 205 strani

Na zalogi

Opis
Izberite uspeh (mojsterski tečaj) – Prebudimo genialni um

V tem mojstrskem tečaju so Silvove tehnike predstavljene v izvorni obliki, točno take, kot jih je zasnoval po 22 letih temeljitih raziskovanj. Tehnike je objavil v 70. letih prejšnjega stoletja in odtlej so pomagale milijonom ljudi po svetu bolje izkoristiti potencial svojega uma, pridobiti nadzor nad njim in izboljšati kakovost  življenja. V knjigi Izberite uspeh so zbrana brezčasna znanja, vedno aktualna in sveža, njegove metode presegajo časovne in generacijske meje.

O avtorju

José Silva (1914–1999, Teksas, ZDA) je bil serviser elektronskih aparatov in se zanimal tudi za psihologijo z namenom, da bi pomagal svojim otrokom izboljšati učne sposobnosti in šolski uspeh. Leta 1944 je Silva začel razvijati svojo metodo, znano kot Silva Mind Control ali Ultramind. Najprej jo je preizkušal na družinskih članih in prijateljih, nato jo je začel v šestdesetih letih prejšnjega stoletja uporabljati kot priznano metodo.  S pionirskimi raziskavami  je ustvaril zanesljive tehnike za premagovanje stisk, pridobivanje samozaupanja, izničenje strahu in fobij, izboljšanje komuniciranja ter sposobnosti za povezovalno vodenje sebe in drugih.

José Silva je zagovarjal namen življenja s stališči,  da rešujemo težave, lajšamo trpljenje, izboljšujemo življenjske razmere na planetu zase in za vse druge zato, da  zanamcem zapustimo boljši svet.

Morda vam bo prav tako všeč…