Moč vaše podzavesti

Knjiga o maslini Veljko Barbieri
Knjiga o maslini i 251 recept
7 decembra, 2021
Araki Taschen 40 Anniversary
Araki. 40th Anniversary Ed.
11 decembra, 2021
Prikaži vse

Moč vaše podzavesti

Spletna cena: 20,00 EUR

Redna cena: 21,90 EUR

Avtor: Murphy, Joseph

Prevod: Jedrt Maležič
ISBN: 978-961-6468-63-3
Založba: V.B.Z. Ljubljana
Leto izdaje: 2019 – 3. PONATIS
Vezava: broširano
Format: 15,5 x 23,5 cm
Obseg: 224 strani

Kategoriji: ,
Opis

USPEŠNICA!

Knjiga Moč vaše podzavesti je bila prvič objavljena leta 1963 in je nemudoma postala prodajna uspešnica. Prodanih je že na milijone izvodov, še vedno pa izhajajo po vsem svetu v široki paleti jezikov. V tej prelomni knjigi avtor dr. Joseph Murphy razkriva velik vpliv podzavestnega uma na vsa področja našega življenja. Na jasen in enostaven način pojasnjuje, kako z enostavno spremembo načina razmišljanja doseči izjemne, pozitivne spremembe na katerem koli področju življenja. Podaja tehnike za osredotočanje uma in odpravljanje podzavestnih ovir, ki nam preprečujejo doseganje zaželenega – in zasluženega  – uspeha.  Neprecenljivi priročnik o umu je ključ do uspeha pri vzpostavitvi samozavesti, ustvarjanju harmoničnih odnosov, doseganju poklicnih uspehov, pridobivanju bogastva, zoperstavljanju strahovom in fobijam, odpravi slabih razvad, telesni ozdravitvi ter vsesplošni blaginji in sreči.

 

Dr. Joseph Murphy je bil rojen leta 1898 v okrožju Cork na Irskem. Obiskoval je jezuitsko šolo, vendar se je že kmalu odločil za selitev v Ameriko, kjer je imel več možnosti za raziskovanje idej in pridobivanje novih izkušenj. Posvetil se je  farmaciji in bil uspešen lekarnar. Prevzela so ga različna azijska verstva, ki jih je poglobljeno začel študirati, odpotoval je v Indijo. Po vrnitvi v ZDA je ustanovil svojo lastno cerkev, njegova nedeljska predavanja je poslušalo več kot 1.500 ljudi. Da bi dosegel zainteresirano poslušalstvo izven zidov cerkve, je začel z izjemno odmevnimi in poslušanimi tedenskimi radijskimi oddajami z več kot milijon poslušalcev. S svojimi raziskovanji in nauki je eden najpomembnejših osebnosti na področju raziskovanja človeškega potenciala in začetnik pisanja knjig s področja samopomoči in osebnostne rasti. Napisal je več kot trideset knjig.

Dodatne informacije

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Brez izgovorov! Moč samodiscipline

    Spletna cena: 20,72 EUR
    Avtor: Tracy, Brian
  • Magija velikopoteznega mišljenja

    Spletna cena: 19,92 EUR
    Avtor: Schwartz, David

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih