Prepričljive zamisli

José Silva
Sistem ESP za poslovni uspeh
24 oktobra, 2023
Izberite uspeh - mojstrski tečaj Jose Silva
Izberite uspeh
24 oktobra, 2023
Show all

Prepričljive zamisli

Spletna cena: 22,00 EUR

Redna cena: 24,60 EUR

Avtor: José Silva, K. Sandusky, E. Bernd

ISBN: 978-961-7060-81-2

Založba: Chiara
Leto izdaje: 2023, 1. ponatis!
Vezava: broširano
Format: 15 x 21 cm
Obseg: 283 strani

Na zalogi

Opis
Prepričljive zamisli (Silva Ultramind sistemi)

Odkrijte, kako vam vaša skrita mentalna moč lahko zviša samozavest in vas spremeni v prepričljivega, učinkovitega in zanimivega komunikatorja.

Knjiga je polna primerov in korakov za načrtovanje reševanja vsakdanjih težav, s katerimi se srečujemo – s financami, z družino, odnosi in z zdravjem. Tako boste lahko dosegli vse, kar si želite in za kar globoko v sebi veste, da ste sposobni doseči. Za več samozavesti, karizme in vpliva!

O metodi Ultramind lahko prisluhnete Klemnu Miheliču v  podcastu: Odklepanje podzavesti z Jose Silva metodo

O avtorju

José Silva (1914–1999, Teksas, ZDA) je bil serviser elektronskih aparatov in se zanimal tudi za psihologijo z namenom, da bi pomagal svojim otrokom izboljšati učne sposobnosti in šolski uspeh. Leta 1944 je Silva začel razvijati svojo metodo, znano kot Silva Mind Control ali Ultramind. Najprej jo je preizkušal na družinskih članih in prijateljih, nato jo je začel v šestdesetih letih prejšnjega stoletja uporabljati kot priznano metodo.  S pionirskimi raziskavami  je ustvaril zanesljive tehnike za premagovanje stisk, pridobivanje samozaupanja, izničenje strahu in fobij, izboljšanje komuniciranja ter sposobnosti za povezovalno vodenje sebe in drugih.

José Silva je zagovarjal namen življenja s stališči,  da rešujemo težave, lajšamo trpljenje, izboljšujemo življenjske razmere na planetu zase in za vse druge zato, da  zanamcem zapustimo boljši svet.

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Sistem ESP za poslovni uspeh

    Spletna cena: 31,50 EUR
  • Izberite uspeh

    Spletna cena: 24,60 EUR