Vodstvo boginj – orakeljske karte

Ozdravimo bolečine telesa
11 junija, 2020
Zdravilna moč čuječnosti
11 junija, 2020
Show all

Vodstvo boginj – orakeljske karte

Spletna cena: 17,91 EUR

Redna cena: 19,90 EUR

Avtor: Virtue, Doreen

Prevod: Bojana Pavlič
ISBN: 978-961-6058-49-0
Založba: Iskanja
Leto izdaje: 2007
Vezava: trda škatlica
Format: 10,5 x 14 cm
Obseg: knjižica in 44 kart

Ni na zalogi

Opis

Z delom z boginjami zdravite in dajete moč svoji notranji ženski modrosti – ta je prisotna v vsakem moškem in vsaki ženski. Naj se boginje prebudijo in prinesejo na svet žensko energijo uravnoteženja, moči intuicije in negovanja. Boginje so starodaven vidik duhovnosti in religij, ki združujejo žensko naravo Stvarnika. So močna in ljubeča angelska bitja, ki vam želijo pomagati.

Vodstvo boginj orakeljske karte vam bodo pomagale dobiti točen vpogled zase in za druge. Orakeljske karte so starodavno, skozi čas preizkušeno orodje, ki vam dovoljuje videti v prihodnost. Temeljijo na zakonu magnetne privlačnosti, po katerem pritegnejo trenutne misli in prepričanja neke osebe. Omogočajo vpogled, v katero smer bodo šli vaši odnosi, kariera, finance, zdravje in druga področja.

Ni potrebno, da ste posebej izšolani ali nadarjeni, da prikličete boginje na pomoč ali za zdravljenje. Pridejo k vsakomur, ki jih iskreno pokliče. Na zahodu je Marija, Mati božja nedvomno največja boginja, ta komplet pa vas bo seznanil tudi z boginjami iz drugih religij in kultur (grške, rimske, majevske, keltske, afriške, krščanske, tibetanske in budistične tradicije).

Naj vas boginje presenetijo s svojo bližino ter kreativnostjo in kmalu boste začutili in uživali njihovo ljubečo prisotnost.