Hvalnica počasnosti Carl Honore
Hvalnica počasnosti
13 marca, 2022
Frida Kahlo. The Complete Paintings
Frida Kahlo. The Complete Paintings
15 marca, 2022
Show all

Spodbude

Spletna cena: 26,00 EUR

Redna cena: 29,00 EUR

Avtor: Banović, Sanela in Aleksič, Jure

ISBN: 9789617060690

Obseg: 317 strani

Založba: Chiara
Leto izdaje: 2021
Vezava: trda vezava
Format: 16 x 23 cm

Na zalogi

Opis

Sanela  Banović želi v ljudeh razvijati:

S – solidarnost, svoboda, srčnost;
P – prijateljstvo, povezanost, prijaznost;
O – objemi, odkritost, odpuščanje, občutljivost;
D – družina, dobro, dom;
B – bližina, božansko, bistro;
U – upanje, uresničevanje, ustvarjalnost, univerzalno;
D – družba, delo, darilo;
E – empatija, energija, etika.

To so vrednote, ki jih je zdravnica, gastroenterologinja, in avtorica knjige Spodbude zasejala po Sloveniji s svojo srčno močjo in z odločenostjo, da prinese olajšanje, veselje in zdravje čim več ljudem. Spodbude za bolj zdravo in kakovostno življenje. Za sabo ima več kot 600 opravljenih predavanj, v sleherne kotičke Slovenije jo vabijo z zavedanjem, da prinaša sporočilo odpuščanja, ljubezni in odprtega izražanja čustev.

O avtorjih

Sanela Banović prihaja iz Sarajeva. Veliko se je izobraževala v Nemčiji in Švici, pozneje še v ZDA. Navdušila je z govorom na TEDx-u Zaposlena je na gastroenterološkem oddelku UKC. Svoje zdravniško delo prepleta z znanji s področij psihologije in psihoterapije ter tradicionalne kitajske medicine. Zanima jo vpliv sreče in zadovoljstva v življenju na psiho-fizično zdravje in hormonsko ravnovesje v telesu. Spodbuja k pozitivnem načinu razmišljanja, zadovoljstvu, druženju in spolnosti.

Jure Aleksič je novinar in publicist s skoraj tridesetletnim stažem. Kot najstnik je začel z objavljanjem znanstveno-fantastičnih zgodb v reviji Življenje in tehnika, nakar je petnajst let pisal najbolj udarne reportaže v Mladini. V zadnjem desetletju se je kot svobodnjak specializiral za intervjuje in portrete.

 

 

Morda vam bo prav tako všeč…