Skrivnosti indijske astrologije

Predsmrtni dnevnik Igor Mandić
Predsmrtni dnevnik
13 marca, 2022
Hvalnica počasnosti Carl Honore
Hvalnica počasnosti
13 marca, 2022
Show all

Skrivnosti indijske astrologije

Spletna cena: 41,40 EUR

Redna cena: 46,00 EUR

Avtor: Kezele, Adrian

Prevod: Tadeja L. Zupan

ISBN: 978961706033-1

Založba: Chiara
Leto izdaje: 2020
Vezava: broširano
Format: 16 x 23 cm
Obseg: 469 strani

Kategorija:
Opis

Skrivnosti indijske astrologije so od svojega prvega izida v letu 1998 doživele nekaj nespremenjenih izdaj. Prevedena različica knjige pa črpa iz zadnje, razširjene izdaje iz leta 2007 in ustreza sodobnim potrebam.

Knjiga vsebuje dovolj tehničnih podatkov za začetnika, pa tudi naprednejše študente ali študentke lahko seznani z novimi znanji. Ni pa namenjena samostojnemu delu – lahko služi kot izvrstno dopolnilo k študiju pri Duhovni akademiji, z učiteljem v živo, ali kot obsežna informacija o edinstveni šoli džotiša, ki kontinuirano poteka že tri desetletja.

Se lahko pronica v skrivnosti človeške usode in določi, kdaj prihaja čas sprememb?

Naš odgovor je pozitiven – prav to je bistvo indijske astrologije, džotiša, ki ga s številnih zornih kotov predstavi knjiga: osvetljuje gibanje časa in zavesti ter pojasnjuje, kako preteklost oblikuje sedanjost in prihodnost.

O avtorju

Adrian P. Kezele (1962, Varaždin)  že skoraj trideset let poučuje tehnike meditacije in ima izjemno veliko izkušenj na tem področju. Je avtor več kot štiridesetih knjig (veliko je prevedenih v slovenščino, objavlja založba Chiara). Ustanovil je Duhovno akademijo, znotraj katere poučuje integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – džotiša, poučuje duhovni ples NeoDance in vodi številne druge seminarje ter delavnice.

 

Morda vam bo prav tako všeč…