Sestavljanje

Ko ljubiš svet, svet ljubi tebe
25 maja, 2022
Renoir Taschen 40th
Renoir 40th Edition
7 julija, 2022
Show all

Sestavljanje

Spletna cena: 18,00 EUR

Redna cena: 20,00 EUR

Avtor: Kuder, Robert

ISBN: 978-961-6058-70-4
Založba: Iskanja
Leto izdaje: 2022
Vezava: mehka
Format: 14 x 20 cm
Obseg: 293

Na zalogi

Kategorija:
Opis

Zgodba Roberta Kudra je večplastna in lahko bi rekli, da je preplet različnih žanrov. Lahko jo preprosto berete kot avtobiografijo.  Ker je prepletena z bogatim opisom dežel, kultur, običajev, ki jih je pisatelj na poti lastnega samoiskanja obiskal, je zgodba zanimiva tudi za popotnike ali ljubitelje potopisov. Knjigo pa vsekakor lahko berete tudi kot razburljivo detektivko. Dogajanje se začne precej vsakdanje, običajno. Bralec pa se naenkrat znajde pred neverjetnim preobratom, ki mu sledi dramatično vzdušje negotovosti in iskanja novih poti ter rešitev. Gre za napeto zbiranje informacij, skritih detajlov, začinjenih z neverjetnimi naključji.

– Dr. Lucija Čevnik v spremni besedi h knjigi

Robert Kuder (1968, Pariz) je svetovni popotnik, duhovni iskalec, medij. Večino svojega življenja je preživel v tujini (Francija, Hrvaška, Brazilija, Indija), zdaj pa z družino živi v Savinjski dolini. Sestavljanje je njegova druga knjiga.

Dodatne informacije

Morda vam bo prav tako všeč…

  • K2 – zmagoslavje in tragedija

    Spletna cena: 19,50 EUR
    Avtor: Božić, Stipe
  • V Patagoniji

    Spletna cena: 11,90 EUR
    Chatwin, Bruce

Prijava

Ali ste pozabili geslo?

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih