Proces prisotnosti

Moč vaše podzavesti
10 julija, 2018
Tkanje življenja
10 julija, 2018
Prikaži vse

Proces prisotnosti

Spletna cena: 19,71 EUR

Redna cena: 21,90 EUR

Avtor: Brown, Michael

Prevod: Ana Marija Toman
ISBN: 978-961-6468-61-9
Založba: V.B.Z. Ljubljana
Leto izdaje: 2011
Vezava: broširano
Format: 15, x 23,5 cm
Obseg: 224 strani

Naziv Količina Popust
3 za 2
Izberi 3 in prejmi
najcenejšo knjigo zastonj
3 - 3 Get 1 quantity of cheapest item
Kategoriji: ,
Opis

Proces prisotnosti je razdeljen v deset zaporednih delov, od katerih vsak traja sedem dni. Je vodeno potovanje, ki temelji na dihalni vaji zavestnega zveznega dihanja. Skozi vaje uzavestimo čustvena bremena in zaznamovanosti, ki smo jih prejeli v prvih sedmih letih življenja in nas odvračajo od življenja v sedanjem trenutku. Med procesom se naučimo tehnik in dobimo orodja zaznave, ki jih potrebujemo, da preusmerimo pozornost od pasti časovno usmerjenega načina razmišljanja. Tako nas Michael Brown postopoma popelje v sedanji trenutek, v katerem se odvija naše izkustvo.
»Ustavi se. Nikamor ti ni treba iti in ničesar ti ni treba narediti. Samo biti moraš.«
To je vabilo, potovanje in dar procesa prisotnosti.

Michael Brown (1962) je do leta 1989 deloval kot glasbeni novinar. Takrat je zbolel za hudo nevrološko boleznijo, ki je uradna medicina ni mogla pozdraviti niti ublažiti. Tako se je podal na dolgoletno odisejo samozdravljenja. Njegovo prizadevanje se je odprlo z vstopom v stanje, ki ga je imenoval »zavedanje sedanjega trenutka«. Odkril je, da s pomočjo zavednega zveznega dihanja vstopa v stanje biti, kar je zmanjšalo njegovo bolečino in ga pripeljalo do ozdravitve. V poznih 90. letih je Michael Brown začel s sistematičnim in metodičnim razvijanjem svojega izkustva v praktični postopek z željo, da bo dostopen vsakomur, kjerkoli. Ta postopek je sedaj mednarodno znan kot proces prisotnosti.

Dodatne informacije

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih