Magija velikopoteznega mišljenja

Ljubeče bivanje
12 julija, 2018
Filozofija hoje
12 julija, 2018
Prikaži vse

Magija velikopoteznega mišljenja

Spletna cena: 19,92 EUR

Redna cena: 24,90 EUR

Avtor: Schwartz, David

Prevod: Peter Amalietti
ISBN: 978-961-6468-87-9
Založba: V.B.Z. Ljubljana
Leto izdaje: 2017
Vezava: broširano
Format: 15,5 x 23,5 cm
Obseg: 216 strani

Kategoriji: ,
Opis

Magija velikopoteznega mišljenja opogumlja k zastavljanju (višjih) ciljev in daje uporabne metode za doseganje uspehov. Za to je potrebno prepričanje, ne le želja. Prepričanje zbere za nalogo potrebno moč, spretnost in energijo. Vera v dosego cilja odkriva tudi način izvedbe. Ne uspe nam zgolj zato, ker bi imeli srečo. Uspeh je posledica početja tistih stvari in obvladovanje tistih načel, ki ga proizvajajo. Dr. Schwartz prikaže skrbno načrtovan program za osvojitev mišljenjskih in vedenjskih navad, ki vodijo k uspehu.
Prav vsi smo – morda bolj, kot se tega zavedamo – proizvodi lastnega mišljenja in mišljenja okolice, ki ga sprejemamo kot družbene norme ali sugestije. In vse preveč tega mišljenja je dlakocepskega, ne pa velikopoteznega.
Gre za klasično in trajno delo s področja motivacije in pozitivnega mišljenja. Knjiga je bila prvič objavljena leta 1959, nemudoma postala prodajna uspešnica, prodanih je že na milijone izvodov, in še vedno izhaja po vsem svetu v široki paleti jezikov.

Dr. David J. Schwartz (1927–1986) je bil profesor na Georgia State University v Atlanti. Velja za enega največjih strokovnjakov s področja psihologije motivacije. Ustanovil je svoje podjetje, specializirano za svetovanje in razvoj vodenja. Predaval je številnim trgovskim združenjem in prodajnim skupinam ter vodil izobraževanja za vodstvene kadre. Je avtor večih knjig, najodmevnejša je pričujoča.

Dodatne informacije

Morda vam bo prav tako všeč…

  • Brez izgovorov! Moč samodiscipline

    Spletna cena: 21,00 EUR
    Avtor: Tracy, Brian

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih