Unovčevanje BON21

v spletni knjigarni in sedežu založbe V.B.Z.

Drage bralke, dragi bralci!

Vaše veselje do knjig in branja je naša spodbuda, zato smo omogočili koriščenje BON21 tudi za nakupe knjig v spletni knjigarni www.vbz.si ter na sedežu založbe V.B.Z. na Rimski cesti 13 v Ljubljani.

Z BON21 je mogoče pri nas plačati knjige:

  • V spletni knjigarni vbz.si

plačilo z BON21 je možno preko naše spletne knjigarne. Pri zaključku nakupa izberite način plačila “BON 21”. Po opravljenem nakupu nam na naš e-mail info@vbz.si pošljite kopijo identifikacijskega dokumenta (obe strani) in izpolnjen ustrezen obrazec.

  • Na sedežu založbe V.B.Z. :

BON21 lahko uporabite tudi za osebni nakup knjig na sedežu založbe na Rimski cesti 13 v Ljubljani.

Najmanjša vrednost nakupa, ki se lahko pri nas opravi z BON21 je 40 € + strošek poštnine.

Pomembne informacije v zvezi z unovčitvijo BON21

Potek unovčitve BONA21 v spletni knjigarni www.vbz.si:

  1. V košarico dodajte želene knjige.
  2. V zadnjem koraku izberite način plačila »BON21«
  3. Na e-naslov, ki ste ga oddali pri naročilu, boste prejeli potrditev naročila. Izponite ustrezne obrazce, da se BON21 lahko unovči. Obrazce najdete na naši spletni strani v zavihku NOVO:BON21 in v teh navodilih spodaj.
  4. Na e-naslov info@vbz.si nam pošljite izpolnjeno dokumentacijo, potrebno za unovčenje BON21. Knjige bodo nato odpremljene na dani naslov.

V primeru unovčenja BONA21 pri osebnem nakupu na naslovu V.B.Z. d.o.o., Rimska cesta 13, Ljubljana, je v izogib čakanju zaželeno, da imate s seboj že izpolnjene dokumente in kopijo identifikacijskega dokumenta (obe strani). Vendar je možno natisnjene obrazce dobiti tudi pri nas kot tudi kopirati identifikacijski dokument.

Obrazci:

Izpolnite doma in izročite ponudniku V.B.Z.:

Kaj potrebujete za unovčenje lastnega bona?

Potrebujete:

Za unovčenje prenesenih bonov izpolnite enega od spodnjih obrazcev

Poleg izpolnjenega obrazca Priloga 1 – BON21: Potrditev unovčitve bona in obojestranskih fotokopij identifikacijskih dokumentov udeležencev (upravičenca, zastopnika in prejemnika BON21) je potrebeno izpolniti tudi eno od izjav:

Pomembno pri prenesenem bonu je, da prenosnik lahko na pridobitelja prenese le celoten bon, ter da pridobitelj lahko bon koristi le enkrat.

Vse informacije za unovčevanje BON21 najdete na spletni strani FURS

Za informacije smo dostopni na:

T: 01 426 95 71, E:  info@vbz.si

V.B.Z. podjetje za trgovino in založniško dejavnost d.o.o.

Rimska cesta 13, 1000 Ljubljana

Hvala za zaupanje!

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih